Voor/buitenschoolse opvang UnieKo

Samen spelen, ontdekken, plezier hebben, grenzen leren kennen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen zelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang UnieKo bij aan.

De buitenschoolse opvang is er voor kinderen van vier tot dertien jaar. Na school, op vrije dagen, maar ook in de vakanties. Iedere dag plannen we verschillende activiteiten: sport en spel, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, maar ook een ruimte om even tot rust te komen. Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen.

Voorschoolse opvang

Op onze locatie bieden we daarnaast voorschoolse opvang. Even spelen, nog een beetje ontbijten of even nog tot rust komen voor school. Wanneer het tijd is, brengen onze medewerkers de kinderen naar school.

Vanaf maandag 17 juni is het mogelijk om zowel voorschoolse als buitenschoolse opvang af te nemen. Voorschoolse opvang is per direct mogelijk op maandag tot en met vrijdag.

Meer weten over BSO UnieKo? Kijk eens op www.kinderopvanghumanitas.nl<http://www.kinderopvanghumanitas.nl>. Of bel 053 – 480 00 20 om een afspraak te maken voor een rondleiding, een offerte of om direct in te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Ilona Nowak – locatiemanager BSO UnieKo