Schoolreisje groep 1 en 2

Na het aftellen van 7 nachtjes was het dinsdag 28 mei eindelijk zover. Schoolreis voor groep 1 en 2.

Iedereen had er erg veel zin in. Het weer werkte niet mee maar dat mocht de pret niet drukken. Na een gezellige busreis kwamen we aan bij de Flierefluiter. Daar werd ons een plek toegewezen zodat iedereen wist waar je drinken kon halen en waar we gezamenlijk gingen eten. Er was binnen volop speelruimte voor iedereen. Na het eten werd het droger zodat er ook nog buiten gespeeld kon worden. Een aantal kinderen heeft ook de konijnen en cavia’s geknuffeld. Maar zoals altijd kwam er aan deze dag ook een eind, na het eten van een ijsje gingen we weer de bus in. In Ruurlo stonden de vaders, moeders, opa’s en oma’s ons al op te wachten. Iedereen ging vermoeid maar tevreden naar huis. We kunnen terugkijken op een geslaagde schoolreis.