Negen schaakdiploma’s uitgereikt

“Wij werken met de Stappenmethode, de officiële methode van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond. Deze methode is voor zowel kinderen als volwassenen geschikt, maar wordt vooral gebruikt voor schaaklessen op scholen en bij jeugdafdelingen van clubs. Er zijn zes stappen: van allereerste begin (stap 1) tot hoog niveau (6).

De laatste weken hebben de elf schakende leerlingen examen gedaan en enkelen nog een herexamen. Uiteindelijk zijn er negen geslaagd: Marith Ribbers, Mayren Regelink, Rainier Bemers, Lars Henrix en Liam Klunder slaagden voor Stap 1; Tim Reinders en Max Willemsen voor Stap 2 en Floor Bosboom en Steijn van Veenhuizen hebben met succes Stap 3 afgesloten.

We plannen deze week nog een groepsfoto van de geslaagden te maken en deze met begeleidende tekst naar de krant te sturen.

De “schaakmeester”