Groep 2A: thema post

Vorige week zijn we in de groep gestart met het Kleuterpleinthema “post”.  De huishoek is omgetoverd tot een heus postkantoor. We hebben een bezoekje gebracht aan het postagentschap in Ruurlo en mochten daar de post ophalen voor juf Willemien. Ook hebben we met de klas een brief gepost. Vandaag hadden we bezoek van de postbode. In de letterkast hangt de letter b. Uw kind mag iets meenemen voor de letterkast.

Vandaag heeft uw kind een lege envelop meegekregen naar huis. Op school maken we een kaart voor een familielid, een vriend of een goede bekende (uw kind mag dit zelf bedenken). Zou u op de meegekregen envelop het adres willen schrijven van degene voor wie de kaart bestemd is en een postzegel willen plakken? Dan mag de envelop weer mee naar school; uiterlijk woensdag 22 mei meegeven graag. Als alle kaarten klaar zijn, gaan we ze posten.