Bag2School

In de vorige nieuwsbrief is hier al even aandacht aan besteedt.

Zoals u wellicht weet organiseert de OR jaarlijks diverse zaken om daarmee ook geld in te zamelen wat weer ten goede komt aan de kinderen.
Hiervoor schaffen we schoolspullen aan zoals techniekdozen en anderen materialen voor in de klassen. Afgelopen jaar hebben we het schoolplein laten opknappen van geld dat we hiervoor de afgelopen jaren hebben gespaard, zodat dit in één keer goed gedaan kon worden.

Om nog veel meer leuke dingen te doen, maar ook voor onderhoud van het schoolplein en de aanschaf van spullen ter ondersteuning van de lessen zoals techniekdozen en dergelijke zaken hebben we besloten om vanaf heden de kleding, schoeisel en ander textiel gedurende het gehele jaar in te zamelen. Simpelweg omdat dit een leuk zakcentje oplevert, wat we echt goed kunnen gebruiken. We willen u dan ook vragen om de plastic zakken bij het opslaghok neer te zetten.  Wel willen we u attent maken op de betreffende spelregels. Op de site van bag2school (www.bag2school.nl) leest u wat er allemaal wel en niet in de plastic zak mag. U krijgt woensdag 28 maart een lege zak mee, indien u er meer nodig heeft kunt u die op school afhalen.