Avondvierdaagse

Maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni wordt de Avondvierdaagse weer gelopen. De kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen zich hiervoor binnenkort inschrijven. We lopen iedere dag, behalve woensdag 5 juni. Deze dag wordt gebruikt als inhaaldag. Iedere dag starten we om stipt 18.00 uur vanaf de Keizerskroon, behalve vrijdag. Dan starten we om 18.30 uur.

Iedere avond zullen er leerkrachten en een aantal begeleidende ouders meelopen. Het meenemen van jongere broertjes of zusjes kunnen we helaas niet toestaan. Ook het meenemen van etenswaar en/of snoep is niet toegestaan. De ouderraad zorgt voor een versnapering en drinken onderweg. Leerlingen die in schoolverband meedoen aan de Avondvierdaagse kunnen zich vanaf morgen aanmelden bij de leerkracht, door een envelop in te leveren met €5,- voorzien van naam, geboortedatum en voor de hoeveelste keer ze meedoen. Uw kind kan zich opgeven t/m vrijdag 24 mei.